Blogin perustus - kukkaiskehys

Hei

Aloitan blogin ihan sen takia, koska häihin on vielä kaksi vuotta ja ajatuksia ja hulluja ideoita tulee ja sitten ne unohtuvat. Nimi johtuu siitä että luultavasti täällä ei ole mitään hyödyllistä vaan todennäköisesti vain hirveä määrä spämmiä ja poukkoilevia ajatuksia.

Kuva: Säde Kankare, siskoni <3

Blogin pitäminen on keino vähän napata niistä kiinni. Häät tulisi olemaan kahden hyvin erilaisen tyylin risteymä. Mieheni on hipsteri desingner, joka pitää erilaisista muodoista, puusta jne. Hän haluaisi pitää häät tehdashallissa. Minä taas olen hyvin dramaattinen ja aika feminiinen. Haluan kukkasia, dramaattisia värejä ja väriyhdistelmiä. Tumman sinistä ja fuksiaa. Paljon lämpimiä valoja.

Olemme sitten tässä yrittäneet saada ideoitamme yhteen budjetin rajoissa. Minä katselen haaveillen vuokramökkejä aivan liian kaukaa, mieheni katselee tehtaita helsingistä jne.

Mutta tässä tulee ensimmäinen idea: Ajattelin Kehystä jossa olisi kukkasia, siis paljon ja dramaattisia. Sillä lailla että ne tulee ihan naaman päälle. Vieraat voisivat sitten siinä ottaa kuvia. Takana olisi joku ihana hempeämmän värinen seinä tai kangas. Havaintokuvaa tulee heti kun ehdin sellaisen piirtää.

Ajattelin että se voitaisiin ensin tehdä tekokukkasista ja sitten hääpäivänä ehkä pujottaa siihen pari oikeaa.

Kommentit